Wees helemaal jezelf, krijg meer focus en trek consistent volgers en droomklanten aan met mijn coaching traject van weten naar doen.

zodat je niet langer tijd, energie en geld verspilt
aan “ik doe maar wat en ik hoop dat het werkt”.

 

  • Worstel je met aanwezig, zichtbaar en vindbaar zijn voor je ideale klant?
  • Merk je dat je het een uitdaging vindt om jezelf te laten zien en te laten horen?
  • Komt jouw innerlijke criticus iets te vaak naar boven en geloof je niet zo sterk in je eigen kunnen?
  • Heb je passie voor iets en wil je graag voor jezelf werken en consistent inkomen krijgen, zodat je kan stoppen met je huidige baan?
  • Weet je ongeveer wat je wilt en heb je al wat dingen gemaakt, maar weet je niet hoe je focus krijgt of blijven de klanten weg?
    Heb je het gevoel dat jij dit bent? Dan is dit het online programma waar je naar op zoek bent!

Ik help je van weten naar doen!

Mijn missie is om jou te helpen naar een succesvol online bedrijf en ook persoonlijke groei. Ik help je met strategieën, marketing en mindset. 
 
Daarom heb ik “Van weten naar doen coaching traject” ontwikkeld. Speciaal voor online ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen of die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online.

Wat leer je tijdens dit traject?

Tijdens dit traject leer ik je alles over online ondernemen. Ik leer hoe je met focus en balans stappen maakt in de goede richting. Ik leer je hoe je de taal van je klant spreekt, hoe je zichtbaarder bent online, hoe je jouw online onderneming kan inrichten en hoe belangrijk je mindset en zelfvertrouwen is. 

Dit is wat het 3 maanden programma praktisch gezien inhoudt. 

8 x  60 minuten 1-op-1 coaching met mij.
Wekelijkse TO DO lijst om focus te behouden
8 modules en stappen om je bedrijf te laten groeien.
Feedback op je sociale media, je productaanbod, je ideale klant, je website en al je andere online uitingen.
Toegang tot mijn verschillende planners, Social media content kalender, Affirmatie handboek en nog veel meer.
Tussentijdse support via e-mail en whatsapp.
Toegang tot mijn online masterclasses

Na dit coaching traject heb jij:

Heb jij meer vertrouwen in je product of dienst.
Heb je meer balans en rust in je hoofd.
Weet je precies wie je ideale klant is en waar die zich bevindt.
Heb je meer zelfvertrouwen en voel jij je daadkrachtiger in je online onderneming, maar ook daarbuiten.
Durf jij jezelf online te laten en ben je zichtbaar voor jouw potentiële klant.
Zijn jouw online kanalen klaar om leads en klanten te genereren.
Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset.
Heb je een sterk productaanbod.
Heb je een ijzersterke marketingstrategie en salesfunnel opgebouwd.
Heb jij een super mooie en functionele Instagram account 

De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag 1495,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen van 500,- exclusief BTW. Je betaalt dan in totaal 5,10 extra voor het betalen in termijnen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug. 

Dit is wat anderen over mij en mijn coaching programma schrijven:

Claire
Claire@clairebabai
Read More
Met behulp van Selma's coaching doorbreek ik deze beperkende gedachten en angsten voor 'het onbekende' binnen mum van tijd. Ik heb vertrouwen in mijn eigen kunnen en durf te staan voor mijn skills als ondernemer en business coach - ook voor enorme groepen mensen die allemaal een mening over je uiten. Hierdoor trek ik makkelijk klanten aan en groei ik steeds sneller. Een essentieel onderdeel voor het runnen van een eigen bedrijf. Selma heeft me niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk enorm geholpen. Ze heeft engelengeduld, staat altijd voor me klaar en motiveert me elke dag opnieuw. Ik raad haar aan iedere startende of succesvolle ondernemer aan die nog meer in zijn of haar eigen kracht wil staan.
Miranda Frijns
Miranda Frijns@seriously_wanderlust
Read More
I started a 3-month coaching program with Selma and its the most difficult thing i've ever done. Way out of my comfort zone. she made me face all my fears, find out where they came fromand let go of a lot of things. Deep inside me were still some hidden trauma's. She gave me exercised both mentally and physically and made me set priorities and boundaries. I feel worthy again, got more energy, started smiling again and enjoying the little things. I found so much strength .
Rosemarijn Veenenbos
Rosemarijn Veenenbos@roselante
Read More
Ik heb veel geleerd in het programma. De methodes en strategieën waren heel waardevol. Ik ben erg blij dat ik het 3 maanden coaching traject gedaan heb. Ik kan niet wachten om te zien hoe je anderen verder helpt om in hun kracht te staan en hun zelfvertrouwen te vergroten.
Previous
Next

Nog even voorstellen…

Mensen die mij goed kennen weten dat ik enorm gedreven ben om andere te helpen om ook die positieve verandering te realiseren. Verbinding met jezelf is daarin de sleutel naar succes, want vanuit daar kan het leven gaan flowen in de gewenste richting. Dan krijg je helder wat je wilt. Ga je doen waar jij in gelooft, en maak je keuzes op privé- en carrièrevlak vanuit vertrouwen, rust en helderheid.

Mijn kracht als coach is dat ik werk vanuit empathie en eerlijkheid. Coaching is meer dan gewoon een leuk gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor, en schud aan hun wereldbeeld. Pas dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis als NLP Master, marketing, gezondheid en ondernemen, tot een effectief coachingstraject waarmee mijn klanten echt succes behalen in zowel hun business als in hun privé-leven. 

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Het kan zijn dat je nog niet weet of dit helemaal voor jou is of dat je het financieel toch extra spannend vindt. Ik bied ook een VIP Sessie hierin gaan we samen 2 uur lang aan de slag met jouw vraagstukken. Niet allemaal natuurlijk, maar naar aanleiding van een voorbereidingsdocument kijk ik waar je tegenaan loopt en plannen we de sessie’s hierop in. Klik hier om deze in te plannen. 

Voor iedereen die online wilt onderenemen of al aan her online ondernemen is.

Wat heeft dat zelf proberen je tot dusver opgeleverd? En waarom denk je dat het resultaat wat je tot dusver hebt gekregen nu opeens anders zal zijn?

De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag 1495,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen van 500,- exclusief BTW. Je betaalt dan in totaal 5,10 extra voor het betalen in termijnen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug. 

 Als termijnen niet lukt Dan moet je het niet doen. Ondernemen mag gedaan worden vanuit rust en verbinding. Als het voor jou niet het juiste moment is financieel dan is dat een kwestie van acceptatie. Ik vind het wel altijd heel erg jammer als geld een blokkade vormt en ik help je dan ook graag op een andere manier verder. Wellicht is dan een online training betaalbaarder voor je en daarmee kan je ook al hele stappen zetten.