ondernemerscoach
mindset coaching

Wat leer je tijdens het drie maanden programma?

Dit programma is voor jou als je klaar bent om 2022 jouw jaar te maken. Tijdens dit programma leer je alles over mindset, zelfvertrouwen boosten, oude patronen en gewoontes doorbreken en hoe je jouw droomleven kan manifesteren door middel van je mindset. Ik geloof er 100% in dat 80% mindset is en 20% strategie om je droomleven te bereiken. Het programma begint midden januari 2022.

Het coaching programma is anders dan veel online programma’s. Je krijgt namelijk om de week persoonlijke coaching van mij (1-1). Het is niet in groepsverband, echter start je wel met een groep door middel van een kick-off leer je elkaar kennen en krijgen jullie een gezamenlijke Facebook groep. Het is namelijk heel fijn om te connecten met mensen die in hetzelfde proces zitten als jij! Drie maanden lang gaan wij samen aan de slag om 2022 jouw jaar te maken door te werken aan je mindset, keuzes maken en werken aan jouw business. 

Tijdens dit programma krijg je ook toegang tot het online platform van Your Mindset Academy. Waarin je modules krijgt over mindset en business. Deze kan je op je eigen gemak doen en tijdens de coaching sessies zal hier ook naar verwezen worden. Je behoudt een jaar toegang tot dit platform. Dit betekent dat je heel 2022 terug kan vallen op alle methodes, technieken, strategieën om 2022 JOUW jaar te maken. 

Even concreet...

  • Een drie maanden coaching programma van januari tot maart
  • Persoonlijke coaching (om de week een coaching call in totaal 6x.) 
  • Een intiem groepje waarmee je samen kan werken incl. Facebook groep 
  • Toegang tot het online platform met modules over business en mindset
  • Een investering in jezelf van 1495,- excl. btw. (betalingstermijn is mogelijk)
ondernemerscoach

Het allerbelangrijkste...na drie maanden heb je:

Mindset 

Zelfvertrouwen om in actie te komen en je droomleven te leven. 
Kennis over hoe je met je mindset je leven kan veranderen.
Hoe je andere en je eigen wereldbeeld beter kan begrijpen.
Beter kan communiceren met jezelf en met andere mensen.
In je kracht staat en minder aantrekt wat andere mensen vinden. 
Leren nee te zeggen tegen wat je niet wilt en ja tegen wat je wel wilt. 
Leren voelen wat de beste keuzes voor je zijn.
Doelen zetten met een actieplan.

Business

Geleerd hoe je vanuit rust en flow kan ondernemen. 
Zonder stress en zorgen je doelen realiseren.
Met focus je bedrijf uitbouwen.
Hoe je een goede foundation voor je bedrijf neerzet.
Wie je ideale klant is en hoe je die aanspreekt. 
Marketing en Communicatie strategieën.
Business strategien.
Leren hoe je een klant portfolio opbouwt.
Leren hoe je klanten krijgt  via Instagram.
Een sterk productaanbod neerzetten. 
Hoe je een website en mailtunnel maakt. 

You are a masterpiece covered with stone; your job in this world is to uncover yourself.

Dit is wat mijn klanten zeggen...

desire tone coaching review
coaching review
Puck Kroonsberg review
claire babai coaching review

Even voorstellen.

Hi, ik ben Selma Aouichaoui en als online Business & Mindset Coach is het mijn missie om jou verder te helpen om vanuit je hart keuzes te maken, zodat je jouw droomleven kan creëren en je bedrijf kan uitbouwen. 

Ik ben geboren in Den Haag en woon momenteel in Amsterdam. Ik reis heel veel als Digital Nomad de wereld rond. Dit doe ik al sinds mijn 21ste. 

Nu jaren later heb ik in 7 verschillende landen gewoond en online 3 bedrijven opgebouwd. Ik reis al jaren als Digital Nomad en leef het leven waar ik altijd al van droomde. Ik geloof ook in jou en jouw kracht. Mijn missie is om zelfverzekerde leiders te creëren die met passie en plezier leven op hun eigen voorwaarden.

Mijn kracht als coach is dat ik werk vanuit empathie en eerlijkheid. Coaching is meer dan gewoon een leuk gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor, en schud aan hun wereldbeeld. Pas dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis als NLP Master, marketing, gezondheid en ondernemen, tot een effectief coachingstraject waarmee mijn klanten echt succes behalen in zowel hun business als in hun privé-leven. 

Veelgestelde vragen...

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Het kan zijn dat je nog niet weet of dit helemaal voor jou is of dat je het financieel toch extra spannend vindt. Ik bied ook een VIP Sessie hierin gaan we samen 2 uur lang aan de slag met jouw vraagstukken. Niet allemaal natuurlijk, maar naar aanleiding van een voorbereidingsdocument kijk ik waar je tegenaan loopt en plannen we de sessie’s hierop in. Klik hier om deze in te plannen.

Voor de ondernemende mensen die klaar zijn om van 2022 hun jaar te maken. Klaar zijn met dromen en hun “wildest dreams” realiteit willen maken. Die klaar zijn om in actie te komen en aan zichzelf te werken. Sterker te worden mentaal, en meer vrijheid willen in hun leven. 

Wat heeft dat zelf proberen je tot dusver opgeleverd? En waarom denk je dat het resultaat wat je tot dusver hebt gekregen nu opeens anders zal zijn?

De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag 1495,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen van 500,- exclusief BTW. Je betaalt dan in totaal 5,10 extra voor het betalen in termijnen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug. 

 Als termijnen niet lukt Dan moet je het niet doen. Ondernemen mag gedaan worden vanuit rust en verbinding. Als het voor jou niet het juiste moment is financieel dan is dat een kwestie van acceptatie. Ik vind het wel altijd heel erg jammer als geld een blokkade vormt en ik help je dan ook graag op een andere manier verder. Stuur mij hier dan even een mail naar selma@selmaa.com