Schrijf je in voor mijn gratis masterclass

Reizen en werken combineren? Leer hoe je werkt vanuit verbinding, vrijheid en vertrouwen, vanuit waar JIJ wilt.

Houd jij jezelf klein door jezelf niet zichtbaar te maken. Merk je dat je het eng vindt om jezelf te laten zien?

Herken je dit stemmetje? “Ik ben niet goed genoeg”, “Er zijn al zoveel (vul maar in) “, “Ben ik het wel waard?”, “Dit lukt mij nooit”

Dit waren de stemmetjes in mijn hoofd jarenlang. Ik had een heel laag zelfbeeld, werd depressief en kreeg een burn-out. Ik haalde geen plezier uit mijn leven totdat ik echt mijn hart ging volgen en ging doen wat ik echt leuk vond, namelijk voor mijzelf werken en reizen over de hele wereld. 

Waarom ik je hier alles over kan leren? Ik ben al jaren Digital Nomad en heb ik zoveel verschillende plekken gewoond en gewerkt. Ik heb al mijn bedrijven zelf opgebouwd. Ik weet precies wat werkt en waar ik keihard heb gefaald.

Volg deze masterclass van 45 minuten en leer hoe je vanuit verbinding en vertrouwen je eigen pad kan kiezen en over de hele wereld kan reizen. Let op de masterclass is wel in het Engels!

Werken en reizen kan je combineren!

Your playing small does not serve the world. We are all meant to shine, as children do.

Aan het einde van deze online masterclass:

✓ Weet je hoe je kan reizen en werken tegelijkertijd. Ook welke locatie’s goed zijn om te beginnen. 

✓ Weet je wat erbij komt kijken als je dit wilt gaan doen. Hoe je begint en wat je kan doen. 

✓ Heb je tips meegekregen hoe je vanuit verbinding op zoek kan gaan naar wat voor werk of onderneming het beste bij jou past. 

✓ Weet je hoe je door middel van zelfvertrouwen en zichtbaarheid jouw ideale klanten en werkgever kan aantrekken. 

✓ Weet je hoe ik begonnen ben met reizen en werken.

✓ Hoe ik mijn zelfvertrouwen heb vergroot en nu over de hele wereld reis en vanuit verschillende landen werk. 

✓  Weet je wat de do’s en don’t’s zijn met betrekking tot reizen en werken. 

leer online ondernemen

Deze online masterclass is voor jou als jij:

✓ Je gebrek aan zelfvertrouwen je in de weg zit om te gaan doen wat je echt wilt. 

✓ Je klaar bent met de vicieuze cirkel waarin je leeft en het idee hebt dat er meer is dan alleen van 9-5 werken bij een baan die je “okay” vindt. Je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. 

✓ Je heel graag op je eigen voorwaarden wilt leven en het liefst ook de vrijheid wilt hebben om te werken vanuit waar je maar wilt. (bijv. met een cocktail op het strand in de zon). 

 

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Selma Aouichaoui en het is mijn missie om zowel ondernemers als individuele mensen te helpen aan meer zelfvertrouwen en groei, zodat ze meer succes kunnen halen uit hun leven en carrière. 

Na een lange tijd gepest te zijn in mijn jeugd kwam ik door een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen in een depressie en een burn out terecht. Ik voelde mij niet fijn op mijn werk en ik kon mij er niet bij neerlaten dat dit het dan was. Van 9-5 wachten tot je op kan staan en de deur uit mag lopen. Op hetzelfde tijdstip lunchen en continu in dezelfde routine. Ik werd hier doodongelukkig van. 

In 2018 gaf ik alles op en vertrok ik naar Bali. Ik besloot nooit meer iets te doen waar ik niet achter stond en echt mijn hart te gaan volgen. Ongeacht wat mensen daar van vonden. Toen ik in Bali een eigen E-commerce bedrijf begon en een Digital Nomad Marketing Agency besefte ik mij heel goed hoe leuk ondernemen is. Je passie volgen, zelf creatief zijn, persoonlijk groeien en vooral vrij zijn is wat het zo leuk maakt!

Ik heb altijd een passie gehad voor psychologie en heb mijn Master NLP gedaan. Ik heb Communicatie & Marketing gestudeerd en deze 2 passies bleken een perfecte combinatie voor mijn online bedrijven. Dankzij deze kennis help ik nu startende ondernemers ook naar meer zelfvertrouwen, verbinding en vrijheid, zowel mentaal, fysiek als financieel. Hierdoor kan je leven op jouw voorwaarden en werken vanuit waar je wilt. 

En hoe je dat dan doet? Dat ga ik jou leren in deze online masterclass.

social media cursus