fbpx

Van onzeker meisje naar zelfverzekerde ondernemer.

Jarenlang zat ik vast. Ik hield mezelf klein, leefde mijn droom niet en dacht dat het een sprookje was en iets dat niet echt kon zijn. Toch wist ik dat er meer in mij zat en dat als je er veel mogelijk is als je er volledig voor gaat. Ik ben jarenlang gepest en daardoor durfde ik mijzelf nooit helemaal te laten zien of in mijn eigen kracht te gaan staan. Op een gegeven moment kreeg ik een burn out en een depressie. Ik voelde mij zo verloren en down dat ik het gevoel had dat ik niets te verliezen had. Ik gooide het roer om, ging naar het buitenland, stapte bijna elke dag uit mijn comfort zone en ik dook in persoonlijke ontwikkeling studies. Het was tijd om eindelijk in mijn kracht te staan en ik besloot alleen nog maar mijn hart te volgen. 

En nu, jaren later, leef ik mijn droomleven en heb ik mij nog  nooit gelukkiger en vrijer gevoeld. Ik bepaal de richting van mijn leven. Ik ben de piloot van mijn leven. Ik zit niet meer op de passagiersstoel. Ik leef het leven op mijn voorwaarden. Ik gooide mijn bagage weg. De bagage die ik te lang meesleepte met dingen die me niet meer dienden. En nu heb ik al veel mensen geholpen hetzelfde te bereiken.

 

ondernemerscoach
ondernemerscoach

"Ik reisde de hele wereld over en zette tegelijkertijd als digital nomad twee bedrijven op.”

Na de zoveelste keer mijzelf klein maken en verdrietig zijn was ik er klaar mee om slachtoffer te zijn. Ik dacht bij mezelf: Ik heb de keuze om mijn kracht en energie continu kwijt te raken, of kan die kracht en energie aan mijzelf geven.Vanaf dat moment besloot ik mijn leven te veranderen, en mijn verleden niet meer mijn toekomst te laten bepalen. .

Ik besloot te gaan sporten, gezonder te gaan eten en aan mijn mindset te werken, zodat ik van mezelf fysiek en mentaal de grootste bron van kracht kon maken. Ik verdiepte mij in NLP en haalde mijn Master in NLP. Gaandeweg ontdekte ik de beste strategieën waarmee ik daadwerkelijk mijn leven en bedrijf kon transformeren. 


Het harde werken en het continu buiten mijn comfort zone gaan, zorgde ervoor dat ik van een verlegen, onzeker meisje uitgroeide tot een krachtige vrouw die haar dromen realiseert. Ik leefde in Bali, New York, Dakar, Sydney. Reisde de hele wereld over en zette tegelijkertijd als digital nomad twee bedrijven op.

"De sleutel tot verandering is het loslaten van angst"

Play Video

"Mijn kracht als coach is dat ik werk vanuit verbinding. Ik help je echt vanuit je hart keuzes maken.

Mensen die mij goed kennen weten dat ik enorm gedreven ben om anderen te helpen om ook die positieve verandering te realiseren. Verbinding met jezelf is daarin de sleutel naar succes, want vanuit daar kan het leven gaan flowen in de gewenste richting. Dan krijg je helder wat je wilt. Ga je doen waar jij in gelooft, en maak je keuzes op privé- en carrièrevlak vanuit vertrouwen, rust en helderheid.

Coaching is meer dan gewoon een leuk gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor, en schud aan hun wereldbeeld. Pas dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis van NLP, gezondheid en ondernemen, tot een effectief coach traject waarmee mijn klanten echt succes behalen in zowel privéleven als in hun carrière.

Selma Aouichaoui

PS. ik ben gecertificeerd coach

ondernemen tips

En nu is het jouw beurt! Ik ben benieuwd naar JOUW VERHAAL , jouw obstakels en jouw dromen. Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken?