fbpx

Wachtlijst

Nomad Business Launch Program

Het coaching programma voor creatieve ondernemers en coaches die een succesvol online bedrijf willen bouwen, zodat ze de vrijheid hebben om te werken waar ze willen. 


Je hebt een groot verlangen om je eigen bedrijf te starten en de wereld rond te reizen.

Maar tot nu toe is dat avontuur nog niet begonnen.

Je bent gepassioneerd over het ontdekken van de wereld, je hebt een creatieve geest en diep van binnen wil je eigenlijk dolgraag een succesvol eigen bedrijf.  Je droomt ervan om geld te verdienen terwijl je jouw vaardigheden benut en doet waar je echt van houdt. Daarnaast wil je dolgraag de wereld rondreizen terwijl je aan je bedrijf werkt. 

Maar dan komen de twijfels om de hoek kijken:

Waar moet ik beginnen?

Hoe zet ik dit hele proces eigenlijk in gang?

Wat kan ik aanbieden?

Ben ik wel goed genoeg om hiervan te leven?

Misschien heb je al wat research gedaan, enkele video's bekeken, en ben je begonnen met het uitwerken van zakelijke ideeën...

maar dan slaat de twijfel toe: 

Ben ik wel capabel genoeg voor dit avontuur?

Zou er iemand geïnteresseerd zijn in wat ik te bieden heb?

En voor je het weet, zit je vast in een neerwaartse spiraal van zelftwijfel.

Op sommige dagen voelt je 9-5 baan als een belemmering en doe je er alles aan om jouw eigen onderneming van de grond te krijgen, maar het lijkt alsof je hard werkt zonder enige financiële beloning.

Stel je dit voor...


✔️ Je leidt je eigen online onderneming die zowel impactvol, invloedrijk als winstgevend is. Je volgt je passie en produceert content die je innerlijke vuur aanwakkert.

✔️ Elke ochtend word je gedreven door een duidelijk doel, met een wachtlijst van enthousiaste klanten en een inbox vol potentiële samenwerkingskansen.

✔️ Eindelijk heb je helderheid over hoe en wat je wilt en een plan om het tot werkelijkheid te brengen.

✔️ Als eigen baas geniet je van de vrijheid om de wereld rond te reizen en tegelijkertijd aanzienlijke inkomsten te genereren. Tijds- en plaatsgebonden vrijheid, samen met financiële onafhankelijkheid - dat is waar je naar streeft!

Als dit is wat je wilt, dan is Nomad Business Launch is het coaching programma voor jou!

Nomad Business Launch


Je krijgt toegang tot:

✅ Tot de Business Academie 12 stapsgewijze modules met video's en opdrachten (waarde €2.500)

✅10 werkboeken met specifieke actiepunten voor jou om elke week uit te voeren, zodat je niet overwhelmed voelt en de focus behoudt.(waarde €1.000)

✅ Je ontvangt werkboeken en mindset-tools om te denken als succesvolle ondernemers, inclusief methodes voor manifesteren en meditatie die speciaal zijn afgestemd op ondernemers. (waarde €1.000)

✅ Verschillende templates met onder andere hoe maak je jouw eerste e-mailfunnel, hoe zorg je voor een consistente marketing strategie en het kiezen van jouw marketingkanalen.

✅ Inclusief verschillende expert masterclasses zoals: je eerste Facebook advertentie opzetten. Hoe start je jouw eerste podcast en hoe maak je dingen meetbaar? Hoe zorg je voor een consistente branding?  (waarde €700)

✅ Een zorgvuldige strategie die je gaat helpen bij het bepalen van je doelgroep, je ideale klant en je service-aanbod. Inclusief hoe bepaal jij je prijs en hoe zorg je dat je kan gaan opschalen?  (waarde €1000)

✅ Boost Your Confidence Masterclass! Het is tijd om in je eigen kracht te geloven. (waarde €100)

✅ Onmisbare tools en platformen voor jouw online bedrijf, zorgvuldig geselecteerd om jouw succes te garanderen. (waarde 250)

client puck kroongsberg

Puck Kroonsberg

Selma was 3 maanden mijn coach. Ik begon met een heleboel ideeën en wist niet waar ik moest beginnen. Bovendien was ik voorzichtig met mijn energie en was ik bang dat ik mezelf te veel zou pushen en uit balans zou raken. Selma heeft mij geholpen duidelijkheid te krijgen over waar ik moest beginnen, zonder mijn evenwicht uit het oog te verliezen. Ze heeft mij geholpen mijn beperkende overtuigingen de kop in te drukken. Ik ben dankbaar omdat ze me heeft geholpen mijn droom waar te maken: een inspirerende online ondernemer worden, zodat ik de wereld rond kan reizen terwijl ik me voldaan voel. Ik hoop je snel weer te zien Selma!

Sanne 

Ik heb bijna een jaar een traject gevolgd bij Selma en dat zegt, denk ik wel genoeg. Toen ik bij Selma begon had ik net mijn baan opgezegd om naar het buitenland te vertrekken als Digital Nomad. Ik vond dit heel spannend en merkte op dat ik toch veel angsten had. Selma heeft mij dus heel erg geholpen om mijn mindset daarin te versterken. Daarnaast was ik mijn business begon zonder een echt sterke fundering, de eerste maanden van ons traject hebben we voornamelijk ook gewerkt om mijn fundering neer te zetten. Mijn bedrijf staat ondertussen als een huis en ik werk ondertussen ook met een team. Ik heb Selma als een heel prettig persoon ervaren, die de juiste vragen weet te stellen en met haar ervaring je echt verder kan helpen in je business.

Speciale

Bonus

Exclusieve Webinars van verschillende experts
Verschillende templates die je kan gebruiken om je bedrijf sneller te laten groeien. 
Financieel plan voor het jaar worksheet.

Even voorstellen...

Ik ben Selma Aouichaoui


Jarenlang heb ik in het Engels gecoacht en nu maak ik een stap om ook in het Nederlands ambitieuze vrouwen te coachen naar een online bedrijf.

Ik ben een digital nomad met meer dan 10 jaar ervaring en een ondernemer van 6 jaar. In die tijd heb ik honderden mensen geholpen bij het opbouwen van hun online bedrijf, het ontwikkelen van de juiste mindset en het versterken van hun zelfvertrouwen om hun meest gedurfde doelen te bereiken. 

Ik herinner me nog goed hoe ik begon en dat het niet altijd makkelijk was, maar ik geloof sterk in de kracht van accountability en de juiste begeleiding. Ik ben een projector en mijn passie en vreugde komen voort uit het coachen van anderen. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd Communicatie & Marketing Expert, NLP Practitioner, Master NLP Coach, Allround Coach en Relatiecoach. 


Dit is voor jou als...

  • Je klaar bent om jouw eigen bedrijf te starten en de wereld te veroveren met jouw ideeën.
  • Je een positieve impact wilt maken in de wereld en streven naar meer dan alleen winst.
  • Je vastberaden bent om jouw passie om te zetten in een winstgevende onderneming.
  • Je gedreven bent om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel, en bereid bent om daarvoor te investeren.
  • Je de vrijheid wilt om te werken waar en wanneer je maar wilt, zonder gebonden te zijn aan een traditionele werkplek.
  • Je klaar bent om uit je comfortzone te stappen en de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan.

Lonneke de Jager

Ontzettend veel geleerd van Selma. Ze was precies de stok achter de deur die ik nodig had om mijn bedrijf uit te breiden en te automatiseren. Door haar inzichten kon ik beter prioriteiten stellen waardoor mijn focus veel beter is geworden en ik mijn deadlines gehaald heb. Ik kan elke ondernemer haar aanraden!

Danique Koldenhof

Selma is een ontzettend lieve, inspirerend mens én coach! Ze houd je een spiegel voor en stimuleert je op een liefdevolle en (gewenste) strengere manier om eerlijk tegen jezelf hierover te zijn. Ik vind het ontzettend bijzonder om zo met mijn eigen blokkades aan de slag te haan en samen met Selma te herleiden waar het vandaag komt. Om het dan volgens ook samen te verbeteren, bewustzijn te creëren hierover. Na het eerste traject ben ik nog eens 3 maanden samen gaan werken met Selma waarbij we super praktisch met mijn doelen en bedrijf aan de slag zijn gegaan. Fijne praktische tips waarmee ik direct aan de slag kom, heel fijn! Dankjewel lieve Selma voor al jouw adviezen, inzichten en vooral het luisterend oor! 

Waar zou je nu zijn als je een jaar geleden was begonnen?