fbpx

Mindset Guide

De sleutel tot ondernemerssucces is je mindset en een actieplan.

Wil je de ‘geheimen’ om van 2024 jouw BESTE JAAR OOIT te maken? Download deze gratis guide en in 4 stappen help ik je om jouw doelen in 2024 te behalen door middel van te werken aan je mindset. 

MAAK JE GEEST VRIJ van afleidingen en beperkende overtuigingen, zodat je nieuwe niveaus van succes kunt bereiken in je bedrijf en carrière!

80% mindset

20% strategie

Krystal, Social Media Assistant

Samenwerken met Selma was een geweldige ervaring. Ze is een uitzonderlijke persoonlijke coach die mij enorm heeft geholpen met mijn persoonlijke groei. Haar expertise en begeleiding waren niets minder dan transformerend. Na een tijdje te hebben gewerkt, besloot ik met haar verder te werken, maar dit keer met haar businesscoachingprogramma. Met haar uitstekende steun heb ik niet alleen persoonlijk, maar ook mijn algehele mentaliteit en benadering van zaken verbeterd. Haar persoonlijke strategieën en oprechte toewijding aan mijn succes hebben mij naar nieuwe hoogten gestuwd. Ik kan Selma niet genoeg aanbevelen, ze is een echte zegen in mijn leven geweest. Ik ben meer dan dankbaar dat ik haar heb ontmoet.

Danique, Interieurontwerper

Selma is een ontzettend lieve, inspirerende mens én coach! Ze houdt je een spiegel voor en stimuleert je op een liefdevolle en (gewenste) strengere manier om eerlijk tegen jezelf te zijn. Ik vind het ontzettend bijzonder om zo met mijn eigen blokkades aan de slag te haan en samen met Selma te herleiden waar het vandaag komt. Om het dan volgens ook samen te verbeteren, bewustzijn te creëren daardoor. Na het eerste traject ben ik nog eens 3 maanden samen gaan werken met Selma, waarbij we super praktisch met mijn doelen en bedrijf aan de slag zijn gegaan. Fijne praktische tips waarmee ik direct aan de slag kom, heel fijn! Dankjewel lieve Selma voor al jouw uitgesproken, hersenen en vooral het geluisterd oor!