De online training
over de wet van aantrekkingskracht en energie

Inclusief manifestatie journal bezorgd bij jou thuis

Tijdens deze training gaan wij dieper in op hoe jij met je onderbewuste kan manifesteren wat je wilt en hoe je dit precies doet. Je leert voelen en je eigen energie veranderen. Je leert een vision board maken en krijgt duidelijkheid over wat je nu echt wilt. Er zitten meditaties in en het belang van mediteren voor manifesteren wordt uitgelegd. Daarnaast krijg je een manifestatie-pakket thuisgestuurd en heb je een jaar lang toegang tot  verschillende online workbooks met opdrachten en tips.

Alles nu maar voor 99 euro excl. btw..
Beperkte plekken beschikbaar.

Wat houdt de online training in?

Tijdens deze training ga ik je alles leren over manifesteren en energie. Loop je vast met je bedrijf of met jezelf en heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen. Dan is deze training wat voor jou. Ik ga je helpen met begrijpen hoe het onderbewuste werkt, hoe energie werkt, hoe je kan visualiseren, hoe je ermee kan mediteren en hoe je een vision board maakt. 

Wil je...

Leren manifesteren
Leren hoe je jouw energie kan managen
Meer rust en minder stress ervaren
Leren hoe je een gezonde money mindset creëert 
Uit de vicieuze cirkel komen
Groeien met je bedrijf door positieve dingen aan te trekken
Weten wat je echt wilt in het leven en leren hoe je dit kan aantrekken
Je leven vormgegeven een duidelijke richting vinden
Weten wat de wet van aantrekking precies is en hoe je het kan gebruiken

Wat krijg je?

Toegang tot online platform met 10 modules

Toegang tot Facebook group Magic Energy

Verschillende online werkboeken voor transformatie

Meerdere meditaties (Over energie & wet van aantrekking)

Thuisgestuurd een manifestatiedagboek

Even kennismaken...

Ik ben een internationale business & mindset coach en oprichter van Your Mindset Academy. Ik ben certificeert NLP Master coach en lid van NOBCO.

Ik werk overal ter wereld van mijn laptop en help ambitieuze professionals groeien op het gebied van ondernemen en mindset.  Ik coach heel erg op het onderbewuste en probeer mensen zo “wakker” mogelijk te maken. Alles is mogelijk, train je mindset om te komen waar je wilt zijn. 

Na drie jaar ervaring op het gebied van manifesteren en energie leer ik je met alle liefde al mijn kennis en ervaringen. Jij kan ook manifesteren wat je wilt, je mag leren hoe! 

Ben jij klaar om te leren manifesteren? 

ondernemerscoach

Veelgestelde vragen

Veel nieuwe kennis over de wet van aantrekkingskracht en hoe energie werkt. Je leert over je onbewuste en hoe je dingen aantrekt in je leven. Rust en Manifestatie skills. Daarnaast krijg je een onwijs mooi manifestatiepakket zodat je na de cursus zelf verder kan. 

De strategieën die ik je in dit e-boek leer, zijn van toepassing op ELKE niche, of je nu je coach, virtual assistant, marketeer, lifestyle- of modeaccount wilt laten groeien. Noem maar op! Het is zo ingesteld om iedereen te leren hoe je gebruik kan maken van Instagram als platform voor je bedrijf. Gebruik je Instagram voor de lol en wil je het laten groeien, dan heb je er alsnog heel veel aan!

Je houdt minimaal een jaar toegang tot de Facebook Groep en tot het online platform. Dus als je gedurende het jaar alle videos, meditaties en alle modules terug wil kijken dan kan dat! 

Ik ben er altijd voor vragen! Stuur gerust een e-mail naar selma@selmaa.com