Het Confidence & Business Coaching Traject
Van weten naar doen

Ben jij net begonnen met ondernemen, omdat je mensen wilt helpen en de wereld een beetje mooier wilt maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

Je weet vast heel goed hoe jij je vak moet doen, echter weet je niet precies hoe online ondernemen werkt! Online ondernemen is een vak. Jij wilt vast lekker bezig blijven met jouw passie en niet alleen maar bezig zijn met het uitzoeken hoe alles nou precies werkt qua online ondernemen. Daar gaat dit traject van drie maanden jou bij helpen. Je leert hoe je online kan ondernemen en zorgt voor meer rust, balans, omzet en vrijheid. Ik help je van weten naar doen!

startende ondernemer

heb jij nu het gevoel dat…

Er veel meer op je af komt dat je had verwacht.
Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren.

je vastloopt
je geen focus hebt
je niet weet hoe je online zichtbaar kan zijn
Onzeker bent over je bedrijf
Je twijfelt over je niche
Je niet weet hoe je jouw doelgroep bereikt.

Ben jij begonnen met online ondernemen en merk je dat je vastloopt. Heb je het wellicht al een tijdje zelf geprobeerd, maar loop je vast doordat je niet weet welke stappen je eerst moet zetten, wat je niche precies is of hoe je klanten aantrekt?

startende ondernemerscoach

Mijn missie is om jou te helpen naar een succesvol online bedrijf en ook persoonlijke groei. Ik help je met strategieën, marketing en mindset. 

Ik heb zoveel bewondering voor mensen die hun eigen onderneming starten. Ik help jou ook graag verder om jouw onderneming een succes te maken. Ik weet ook dat bouwen aan een onderneming ook betekent dat je jezelf gaat tegenkomen en je mindset heel belangrijk is. Als NLP Master Practitioner help ik jou hier ook mee om te groeien op persoonlijk vlak. 

Daarom heb ik “Van weten naar doen coaching traject” ontwikkeld. Speciaal voor online ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen of die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online.

Wat leer je tijdens dit traject?

Tijdens dit traject leer ik je alles over online ondernemen. Ik leer hoe je met focus en balans stappen maakt in de goede richting. Ik leer je hoe je de taal van je klant spreekt, hoe je zichtbaarder bent online, hoe je jouw online onderneming kan inrichten en hoe belangrijk je mindset en zelfvertrouwen is. 

Dit is wat het 3 maanden programma praktisch gezien inhoudt. 

6 x  45 minuten 1-op-1 coaching met mij.
Wekelijkse TO DO lijst om focus te behouden
8 modules en stappen om je bedrijf te laten groeien.
Feedback op je sociale media, je productaanbod, je ideale klant, je website
Toegang tot mijn verschillende planners, Social media content kalender Affirmatie handboek en nog veel meer.
Tussentijdse support via Voxer een soort Whatsapp 
Toegang tot heel veel bonus masterclasses van experts 

mindset podcast

Na dit coaching traject heb jij:

 meer vertrouwen in je product of dienst
 meer balans en rust in je hoofd.
Weet je precies wie je ideale klant is en waar die zich bevindt.
Heb je meer zelfvertrouwen en voel jij je daadkrachtiger in je online onderneming, maar ook daarbuiten.
Durf jij jezelf online te laten en ben je zichtbaar voor jouw potentiële klant.
Zijn jouw online kanalen klaar om leads en klanten te genereren.
Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset.
Heb je een sterk productaanbod.
Heb je een ijzersterke marketingstrategie en salesfunnel opgebouwd.
Heb jij een super mooie en functionele Instagram account

De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag €1695,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen dan is het €580,- exclusief BTW per maand. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer. 

Video reviews:

Nog even voorstellen…

Hoi ik ben Selma Aouichaoui, digital nomad en ondernemer Ik heb de hele wereld over gereisd en gewerkt in New York City, Dakar, Bali, Sydney, Bonaire en nog veel meer plekken. Ik ben zo dankbaar dat ik als ondernemer de hele wereld over kan reizen en de vrijheid heb om te leven op mijn eigen voorwaarden.

Echter was dit niet altijd zo. Vanaf jongs af aan had ik een gesprek aan zelfvertrouwen en een heel laag zelfbeeld. Ik was on wijs gevoelig voor prikkels en passte nergens echt bij. Ik kon mijn weg niet vinden in hoe andere mensen hun leven leidde. Ik besloot om mijn eigen pad te volgen en daarmee dus mijn hart te volgen. 

Ik verhuisde naar Bali en begon mijn eerste bedrijf. Zonder ondernemers in mijn familie of vriendengroepen besloot ik alles zelf uit te zoeken. Dit ging met vallen en opstaan. Ik besloot een tweede bedrijf te startte met een vriendin en na een tijd kreeg ik veel vragen of ik andere kon helpen om ook een online bedrijf op te startten, zodat ze locatie onafhankelijk konden werken en meer vrijheid konden ervaren.

Zo gezegd, zo gedaan. nu coach ik al 5 jaar beginnende ondernemers naar een succesvol bedrijf waar ze voldoening van krijgen. Ik geloof dat 80% mindset is en 20% strategie en dit pas ik ook toe in mijn programma’s. Het allerbelangrijkste is een bedrijf hebben waar je ook echt passie voor hebt. Het volgen van je hart en luisteren naar wat je voelt in plaats van wat je denkt is super essentieel en daar help ik je met alle liefde bij. 

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Voor iedereen die online wilt ondernemen vanuit verbinding. Voor iedereen die al aan het ondernemen is maar overwhelmed is en vastloopt. 

Wat heeft dat zelf proberen je tot dusver opgeleverd? En waarom denk je dat het resultaat wat je tot dusver hebt gekregen nu opeens anders zal zijn?

De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag 1695,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen van 580,- exclusief BTW. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer.

 Als termijnen niet lukt Dan moet je het niet doen. Ondernemen mag gedaan worden vanuit rust en verbinding. Als het voor jou niet het juiste moment is financieel dan is dat een kwestie van acceptatie. Ik vind het wel altijd heel erg jammer als geld een blokkade vormt en ik help je dan ook graag op een andere manier verder. Wellicht is dan een online training betaalbaarder voor je en daarmee kan je ook al hele stappen zetten.