🇳🇱 Masterclass: Hoe vind ik mijn ideale klant?

​​​​​​​​​​​​​Jij wilt meer klanten? Als je meer klanten wilt, zullen meer mensen moeten weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt. Zo simpel is het. Alleen, hoe doe je dat? Waar begin je? Welke middelen zet je in? En waar haal je de tijd vandaan? Je hebt tenslotte wel leukere dingen te doen. In de gratis masterclass laat ik je zien welke stappen je moet doorlopen om tot een slimme strategie te komen, die nieuwe klanten oplevert en zonder dat het een dagtaak wordt.

Vind je ideale kant Masterclass

Even voorstellen..

Hoi, ik ben Selma Aouichaoui en als online Confidence& Business Coach is het mijn missie om jou te helpen keuzes te maken vanuit je hart, zodat jij jouw droomleven kunt creëren en jouw bedrijf kunt laten groeien.Ik ben geboren in Den Haag en woon momenteel in Amsterdam. Ik ben veel in het buitenland en ben al digital nomad vanaf dat ik 21 jaar was.

Nu jaren later heb ik in 7 verschillende landen gewoond en 3 bedrijven online gebouwd. Ik  leef het leven waar ik altijd van heb gedroomd. Ik geloof ook dat je je potentieel kunt leven. Mijn missie is mensen te helpen hun bedrijf op te bouwen, zodat ze kunnen leven op hun eigen voorwaarden. 

Coaching is meer dan alleen een leuk gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor en schud hun wereldbeeld door elkaar. Alleen dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis als NLP Master, marketingexpert en mindset-vaardigheden om een ​​effectief coachingprogramma te creëren dat mijn klanten in staat stelt om echt succes te behalen in zowel hun zakelijke als hun privéleven.

Tijdens de masterclass leer ik je hoe jij je ideale klant aantrekt en kom je erachter wat er momenteel fout gaat in je strategie. Wij gaan het onder andere hebben over verschillende stappen en de strategie die je moet gebruiken om je ideale klant aan te trekken. 

Ben jij er klaar voor om eindelijk consistent klanten te krijgen? 

Tijdelijk geef ik deze masterclass HELEMAAL GRATIS!