startende ondernemer

Ben jij het zat om vast te zitten in de vicieuze cirkel?

Je wilt graag meer zelfvertrouwen en vanuit flow en rust groeien met je bedrijf. Je wilt helder krijgen waar je hart ligt en in je kracht gaan staan. Ben jij klaar voor mentale en financiële vrijheid? Download hieronder mijn gratis E-book met daarin de 5 praktische stappen om dit te realiseren.

Je weet dat er meer in je zit echter weet je niet waar je moet beginnen.

Je bent online ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilt ervaren. Je wilt iets waardevols bieden en je weet dat je mensen oprecht kan helpen en wilt hier ook mee bezig zijn. Maar momenteel is dit niet de realiteit en gaat het anders dan je had verwacht.  Je loopt vast en hebt moeite je online bedrijf te laten groeien. Er komt veel meer bij kijken en je voelt je stuurloos op het moment. Waar is de focus, hoe zet ik de juiste stappen, en hoe maak ik de juiste keuzes. Je begint te twijfelen of mensen wel op jou zitten te wachten en of je het wel kan.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin praktische stappen die je kan zetten om je zelfvertrouwen een boost te geven en daardoor meer plezier krijgt en in lijn bent met jouw bedrijf en je doelen. 

Heb jij het gevoel dat…

✓ Je niet weet waar je moet beginnen
✓ Er veel meer in je zit
✓ Je niet volledig in je kracht staat
✓ Je hebt veel tijd gestopt in het alleen proberen
✓ Je mist structuur, focus en rust
✓ Je vindt het lastig om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten.

It's time to Rise & Flow

Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om in zijn of haar kracht te gaan staan. Vanuit puurheid kan leven en zijn of haar passie kan uitbouwen tot een bedrijf. Het vergt echter wel zelfvertrouwen, discipline, uit je comfort zone gaan en heel veel leren. Het juiste moment om te beginnen is NU. Want wees nou eens eerlijk… hoe lang ben jij al bezig met groeien en duidelijkheid creëren? Wat is de prijs die je betaald als je zo door blijft gaan en geen hulp aanneemt? 

Ontvang de 5 stappen die belangrijk zijn om je hart te volgen en uit je comfort zone te stappen.  

✓ Hoe je vanuit onzekerheid naar zekerheid in jezelf en je onderneming gaat.

✓ Hoe je meer klanten aantrekt door middel van vertrouwen

✓ Hoe je jouw mindset kan veranderen en patronen kan doorbreken.

✓Extra: gratis toegang tot trainingen en webinars  

ondernemerscoach

Hi, ik ben Selma Aouichaoui en als online Business & Mindset Coach is het mijn missie om jou verder te helpen om vanuit je hart keuzes te maken, zodat je jouw droomleven kan creëren en je bedrijf kan uitbouwen. 

Ik ben geboren in Den Haag en woon momenteel in Amsterdam. Ik reis heel veel als Digital Nomad de wereld rond. Dit doe ik al sinds mijn 21ste. Ik kom niet uit een familie met ondernemers dus mijn eigen pad volgen en voor mijzelf beginnen was niet vanzelfsprekend. 

Daarnaast werd ik jarenlang erg gepest op de basisschool en middelbare school. Ik had het gevoel dat ik anders was. Dit heeft ertoe geleid dat ik erg onzeker was. Op latere leeftijd kreeg ik hier last van met een depressie en burn out als gevolg. Niks voelde goed. Ik stond niet in mijn kracht en deed ook niet wat ik leuk vond omdat ik onzeker was en dacht dat ik mijn droomleven niet kon leven. 

Op een moment was ik er klaar mee. Ik besloot om mijn pijn en mijn verdriet dat ik niet verwerkt had te gebruiken als benzine om mijn dromen waar te gaan maken. Mijzelf als mijn grootste concurrent te zien en 100% uit mijn comfort zone te gaan en te groeien. 

Nu jaren later heb ik in 7 verschillende landen gewoond en online 3 bedrijven opgebouwd. Ik reis al jaren als Digital Nomad en leef het leven waar ik altijd al van droomde. Ik geloof ook in jou en jouw kracht. Mijn missie is om zelfverzekerde leiders te creëren die met passie en plezier leven op hun eigen voorwaarden.

Zij gingen je voor en zijn nu zelfverzekerde leiders die leven op hun eigen voorwaarden.

desire tone coaching review
claire babai coaching review
Puck Kroonsberg review

Product Aanbod