Het Business Traject
Van weten naar doen

Ben jij net begonnen met (online) ondernemen omdat je mensen wilt helpen en de wereld een beetje mooier wilt maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

Je weet vast heel goed hoe jij je vak moet doen, echter weet je niet precies hoe online ondernemen werkt! Online ondernemen is een vak. Jij wilt vast lekker bezig blijven met jouw passie en niet alleen maar bezig zijn met het uitzoeken hoe alles nou precies werkt qua online ondernemen. Daar gaat dit traject van drie maanden jou bij helpen. Je leert hoe je online kan ondernemen en zorgt voor meer rust, balans, omzet en vrijheid. Ik help je van weten naar doen!

heb jij nu het gevoel dat…

Er veel meer op je af komt dat je had verwacht.
Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren.

 • je vastloopt
 • je geen focus hebt
 • je niet weet hoe je online zichtbaar kan zijn
 • Onzeker bent over je bedrijf
 • Je twijfelt over je niche
 • Je niet weet hoe je jouw doelgroep bereikt.

Ben jij begonnen met online ondernemen en merk je dat je vastloopt. Heb je het wellicht al een tijdje zelf geprobeerd, maar loop je vast doordat je niet weet welke stappen je eerst moet zetten, wat je niche precies is of hoe je klanten aantrekt?

Mijn missie is om jou te helpen naar een succesvol online bedrijf en ook persoonlijke groei. Ik help je met strategieën, marketing en mindset.

Ik heb zoveel bewondering voor mensen die hun eigen onderneming starten. Ik help jou ook graag verder om jouw onderneming een succes te maken. Ik weet ook dat bouwen aan een onderneming ook betekent dat je jezelf gaat tegenkomen en je mindset heel belangrijk is. Als NLP Master Practitioner help ik jou hier ook mee om te groeien op persoonlijk vlak.

Daarom heb ik “Van weten naar doen coaching traject” ontwikkeld. Speciaal voor online ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen of die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online.

Wat leer je tijdens dit traject?

Tijdens dit traject leer ik je alles over online ondernemen. Ik leer hoe je met focus en balans stappen maakt in de goede richting. Ik leer je hoe je de taal van je klant spreekt, hoe je zichtbaarder bent online, hoe je jouw online onderneming kan inrichten en hoe belangrijk je mindset en zelfvertrouwen is.

Dit is wat het 3 maanden programma praktisch gezien inhoudt.

 • 8 x 60 minuten 1-op-1 coaching met mij.
 • Wekelijkse TO DO lijst om focus te behouden
 • 8 modules en stappen om je bedrijf te laten groeien.
 • Feedback op je sociale media, je productaanbod, je ideale klant, je website en al je andere online uitingen.
 • Toegang tot mijn verschillende planners, Social media content kalender, Affirmatie handboek en nog veel meer.
 • Tussentijdse support via e-mail en whatsapp.
 • Toegang tot mijn online masterclasses

Na dit coaching traject heb jij:

 • Heb jij meer vertrouwen in je product of dienst.
 • Heb je meer balans en rust in je hoofd.
 • Weet je precies wie je ideale klant is en waar die zich bevindt.
 • Heb je meer zelfvertrouwen en voel jij je daadkrachtiger in je online onderneming, maar ook daarbuiten.
 • Durf jij jezelf online te laten en ben je zichtbaar voor jouw potentiële klant.
 • Zijn jouw online kanalen klaar om leads en klanten te genereren.
 • Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset.
 • Heb je een sterk productaanbod.
 • Heb je een ijzersterke marketingstrategie en salesfunnel opgebouwd.
 • Heb jij een super mooie en functionele Instagram account
De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag 1495,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen van 500,- exclusief BTW. Je betaalt dan in totaal 5,10 extra voor het betalen in termijnen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Dit is wat anderen over mij en mijn coaching programma zeggen:

Dit is wat anderen over mij en mijn coaching programma schrijven:

Nog even voorstellen…

Mensen die mij goed kennen weten dat ik enorm gedreven ben om andere te helpen om ook die positieve verandering te realiseren. Verbinding met jezelf is daarin de sleutel naar succes, want vanuit daar kan het leven gaan flowen in de gewenste richting. Dan krijg je helder wat je wilt. Ga je doen waar jij in gelooft, en maak je keuzes op privé- en carrièrevlak vanuit vertrouwen, rust en helderheid.

Mijn kracht als coach is dat ik werk vanuit empathie en eerlijkheid. Coaching is meer dan gewoon een leuk gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor, en schud aan hun wereldbeeld. Pas dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis als NLP Master, marketing, gezondheid en ondernemen, tot een effectief coachingstraject waarmee mijn klanten echt succes behalen in zowel hun business als in hun privé-leven.

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Het kan zijn dat je nog niet weet of dit helemaal voor jou is of dat je het financieel toch extra spannend vindt. Ik bied ook een VIP Sessie hierin gaan we samen 2 uur lang aan de slag met jouw vraagstukken. Niet allemaal natuurlijk, maar naar aanleiding van een voorbereidingsdocument kijk ik waar je tegenaan loopt en plannen we de sessie’s hierop in. Klik hier om deze in te plannen.

Voor iedereen die online wilt onderenemen of al aan her online ondernemen is.

Wat heeft dat zelf proberen je tot dusver opgeleverd? En waarom denk je dat het resultaat wat je tot dusver hebt gekregen nu opeens anders zal zijn?

De investering voor Het coaching traject van weten naar doen bedraag 1495,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen betalen van 500,- exclusief BTW. Je betaalt dan in totaal 5,10 extra voor het betalen in termijnen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Als termijnen niet lukt Dan moet je het niet doen. Ondernemen mag gedaan worden vanuit rust en verbinding. Als het voor jou niet het juiste moment is financieel dan is dat een kwestie van acceptatie. Ik vind het wel altijd heel erg jammer als geld een blokkade vormt en ik help je dan ook graag op een andere manier verder. Wellicht is dan een online training betaalbaarder voor je en daarmee kan je ook al hele stappen zetten.