Bedankt voor het aanvragen.
Je ontvangt het binnen 5 minuten in je mailbox.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaand filmpje te bekijken terwijl je wacht op het je mailtje. Ik deel met liefde nog wat tips die je kunnen helpen bij het groeien van je online bedrijf.

Ik ging van 500 naar 16500 volgers.

WAT JE LEERT....

Stel uw account in op een manier die werkt (optimalisatie)

Hoe maak je viraal inhoud die jouw volgers geweldig zullen vinden

Hoe je jouw ideale klant aantrekt
Leer hoe je jouw bereik vergroot
Leer de DO’S & DON’TS

Leer hoe je kan groeien met je Instagram (ik ging van 500 naar 6500 volgers in 2.5 jaar)
Leer hoe je de beste content maakt
Leer meer over de statistieken
Leer alles over #hashtags 
Volledige lijst van apps die je niet mag missen
EXTRA: tips voor fotografen, presets en engagement professionals die jou kunnen helpen je merk te laten groeien. 

 

Instagram is tegenwoordig een heel mooi platform waar je met plezier je klanten kan aantrekken. Door te creëren en jouw kennis, ervaring, product of dienst te delen. Iets in mij zegt dat jij klaar bent om te groeien met je Instagram. Om die reden wil je naar mijn E-book ook nog mijn Instapreneur Guide aanbieden. In deze online gids met 45 pagina’s leg ik je uit hoe jij je Instagram kan inzetten om klanten te krijgen. Sommige van mijn cliënten gebruiken zelfs alleen Instagram en verdienen tussen de 6.000 en 10.000 euro per maand.

In dit online boek geef ik je alle tips, tricks om je Instagram voor je business te gebruiken en het te laten groeien.

De digitale gids voor online ondernemers, die je alles leert, van het laten groeien van je account, het aantrekken van je ideale klant tot betaald krijgen voor wat je leuk vindt. 

De komende 30 minuten betaal je geen €49,95 voor deze online gids, maar slechts €27,95 exclusief BTW.

 

Leer hoe je klanten krijgt via Instagram

WAT STAAT IN DE GIDS VOOR SOCIALE MEDIA?

In deze ultieme Instapreneur Guide krijg je alle tools om jezelf zichtbaarder te maken online en je Instagram te gebruiken voor je bedrijf. Ik deel al mijn kennis en ervaring over hoe ik van 500 naar 6500 volgers ging. Veel mensen willen groeien, maar hebben geen strategie. Dit betekent dat je tijd en energie verliest. In deze online gids zal ik je begeleiden met een concreet stappenplan om je bedrijf online te laten groeien met Instagram. Ik leer je hoe je de beste content maakt, hoe je hashtags gebruikt, hoe je jouw ideale klant aantrekt, hoe je jouw Instagram optimaliseert en nog veel meer tips en trucs voor een geweldige feed.  Ik geef je tips over de beste apps die je niet mag missen en hoe je verhalen, IGTV, Reels en nog veel meer kan gebruiken. Daarnaast laat ik je ook weten wat je absoluut niet moet doen. 

WIL JE…

Klanten krijgen via Instagram?

Geld verdienen met jouw sociale media?

Groeien met je Instagram?

Je ideeën, creativiteit en passies delen met duizenden mensen?
De ins en outs van Instagram leren? 

instagram voor het bedrijfsleven
REISBEÏNVLOEDER

Bekijk hieronder het filmpje waarin ik kort mijn verhaal deel en je meer vertel over de Instagram voor Business gids, genaamd: De Instapreneur Guide.

WAT JE KRIJGT...

45 pagina’s met Social Media Guidance 

Inzicht in mijn jarenlange ervaring als Influencer & Marketing expert

Contacten die je kunnen helpen met het groeien van je bedrijf

Terwijl jij aan het uitzoeken bent hoe jij je Instagram moet gebruiken om klanten te krijgen, helpt iemand anders die het wel weet jouw klanten.

Ben jij ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilt zowel financieel als mentaal? Je wilt je passie uitoefenen en bezig zijn met je missie.
Maar heb jij nu het gevoel dat…

✅ Je alleen maar bezig bent met dingen maken, maar er geen klanten komen. 

✅ Je veel te veel op Instagram zit en niemand ziet de berichten die je plaatst. 

✅ Je voelt je mentaal gestresst, omdat je niet weet waar je moet beginnen en hoe het werkt. 

✅ Je lees continu van alles online, maar je hebt geen duidelijke strategie om je Instagram te gebruiken voor je bedrijf. 

✅ Je ideale klant je niet ziet en je ze dus ook niet kan helpen. 

De investering voor deze Instapreneur guide bedraagt de komende 30 minuten 27,95- exclusief 21% BTW in plaats van 49,95. 

 

HOI! IK BEN SELMA

Ik ben een internationale business coach, social media & marketing expert, locatieonafhankelijke reiziger en oprichter van Your Mindset Academy. Mijn missie is om mensen te inspireren en te helpen om tijdvrijheid, locatievrijheid en financiële vrijheid te bereiken door middel van ondernemerschap. Ik ben jaren geleden begonnen met online werken. Het heeft mijn leven veranderd en ik help anderen om jouw leven te transformeren door online te werken.

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien?

ondernemerscoach

Veelgestelde vragen

Absoluut ja. Veel online ondernemers gebruiken alleen hun sociale media.

De strategieën die ik je in dit e-boek leer, zijn van toepassing op ELKE niche, of je nu je coach, virtual assistant, marketeer, lifestyle- of modeaccount wilt laten groeien. Noem maar op! Het is zo ingesteld om iedereen te leren hoe je gebruik kan maken van Instagram als platform voor je bedrijf. Gebruik je Instagram voor de lol en wil je het laten groeien, dan heb je er alsnog heel veel aan!

Ik ben er altijd voor vragen! Stuur gerust een e-mail naar selma@selmaa.om