fbpx

Ontdek de ware kracht in jou tijdens het magische vrouwen retreat in Bali

15 - 22 oktober 2023

Waarom je deze unieke ervaring niet wilt missen...

Welkom bij het Transformatie Retreat in Bali, exclusief voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf en hun innerlijke kracht willen herontdekken. Dit is een unieke kans om ademwerk, coaching en avontuurlijke excursies te combineren om je innerlijke transformatie te ondersteunen en te stimuleren.


In oktober verwelkomen we je op dit magische eiland, waar je zult worden omringd door de prachtige natuur en de krachtige energie van Bali. Dit is een week waarin je jezelf kunt onderdompelen in de helende kracht van ademwerk, de wijsheid van verschillende coaches kunt ontvangen en uitdagende activiteiten kunt ondernemen om uit je comfortzone te stappen en jezelf te laten groeien. Terug naar de connectie met jezelf.

Dit retreat is voor jou als je bereid bent om te groeien en openstaat voor alle emoties en gevoelens die daar bij komen kijken. Dit retreat helpt je te transformeren naar dé persoon, die jij in de puurste vorm bent. 

Note: Klaar om blokkades te doorbreken en je purpose te vinden? 

Wat kan je verwachten? 

Volledige rust en ontspanning, niks moet.

Zit je vast in je dagelijkse sleur en weet je niet zo goed meer wat je nu ECHT wilt. Wil je even weg van alle prikkels en tijd voor jezelf.  Tijdens dit retreat vind jij je innerlijke kracht weer terug. 

Verbinden met jezelf en je purpose. 

Je komt aan in Ubud midden in de natuur waar jij vanuit rust de weg terug naar jezelf gaat vinden. Uit je oude ritme en routine, zodat je kan groeien en jezelf kan challengen om dichter bij jezelf te komen. 

Loslaten van angsten, trauma's en blokkades.

Ergens weet je dat je angsten en trauma's hebt die je niet langer dienen. Tijdens dit retreat ga je blokkades doorbreken. Samen met verschillende coaches en experts. 

Een veilige omgeving waarin jij jezelf mag zijn

Dit retreat is voor ambitieuze vrouwen die weten dat het anders kan én mag. Je bent klaar voor een totale transformatie. Je wilt next level gaan in je business of iets volledig anders qua werk gaan doen. Door weg van alle dagelijkse prikkels en je vertrouwde omgeving te gaan, ontstaat er ruimte om weer tot je eigen kern te komen. Wie ben jij? En wat wil jij echt? 


Tijdens deze week worden er meerdere waardevolle workshops gegeven, waarin verbinding centraal staat. De sessies vragen je om de diepte in te gaan en om volledig jezelf te durven zijn. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd, zodat jij alles kan loslaten wat je niet langer dient. Niet door je huidige omgeving beïnvloed te worden en weten hoe je op jezelf kan vertrouwen en met je innerlijke criticus om kan gaan. 


Voel jij aan alles dat je mee wilt? Plan dan nu een vrijblijvende match call in! Tijdens de call ontdekken we samen of dit retreat en de groep een match voor jou is. 


Klaar om nu eindelijk stappen te zetten naar jouw droomleven? 


Twee coaches die je helpen naar verbinding en de beste versie van jezelf.

britt

Britt Nijkamp

Intuïtie en energetisch expert 

Britt brengt je terug naar de basis. Ze helpt je met je fysieke- en energie lichaam te verbinden. Zodat je leert om naar je intuïtie te luisteren én te vertrouwen. Britt laat je de unseen world ervaren, waarin je eigen blinde vlekken en unieke krachten gaat ontdekken. Tijdens dit retreat ontdek je hoe je energie in combinatie met mindset & strategie voor je laat werken.

online business coach

Selma Aouichaoui

Confidence & Business NLP Master Coach 

 Samen werken wij aan het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het herstellen van jouw innerlijke kracht. Als ervaren NLP Master Coach begeleid ik je bij het transformeren van jouw mindset, zodat je jouw wildste dromen kunt verwezenlijken. Ontdek de vrouw die je altijd al bent geweest en omarm jouw ware kracht. Doe mee aan dit empowerende retreat en zet de volgende stap op jouw transformatieve reis.


Sfeerimpressie 

Dive into your inner world and rediscover yourself

Klaar om je vrij te voelen?

Stilstaan bij wie jij bent en wat je wilt

Disconnect to reconnect

Totale ontspanning 

Praktische informatie

Bestemming: Ubud, Indonesia
Dichtstbijzijnde vliegveld: Denpasar
Datum: 15 – 22 October 2023

Inclusief


 • 6 nachten, 7 dagen in Ubud, Bali
 • Slapen in de prachtige villa 
 • Eten en drinken inbegrepen (ontbijt, lunch en diner)
 • Transport van airport naar Ubud
 • Prachtige excursies waar je je comfort zone uit gaat.
 • Breathwork sessies en connect met jezelf workshops
 • Magic Mindset Workshops en kampvuur-sessies 
 • Vers fruit en snacks gedurende het retreat
 • Unlimited mineral water/koffie en thee

Exlusief

 • Retour vlucht  
 • Optioneel: massage
 • Activiteiten die je in je vrije tijd onderneemt
 • Extra eten en drinken wat niet bij het retreat inbegrepen zit 
 • Optioneel: extra 1 op 1 coaching na het retreat 

Voel jij dat je niet je volledige potentie benut?  

Het startpunt is tegelijkertijd de finish: het begint en eindigt bij jezelf. Je weet dat je veel meer uit je leven zou kunnen halen dan dat je nu doet. Echter vind je het lastig om dit te veranderen en heb je er geen tijd voor omdat je in je dagelijkse sleur zit. Je wilt wel anders, maar je weet niet hoe. Je weet niet waar je moet beginnen en je vindt het heel spannend en vraagt jezelf af "kan ik dit wel".  Tijdens dit retreat leer je dat jij je droom leven kan creëren en dat je daadwerkelijk alles kan wat je wilt.  Je leer voelen wie jij in de puurste vorm, zodat er uiteindelijk niets anders overblijft, dan 100% wie jij echt in de kern bent. Welkom bij jezelf!

Deze bijzondere ervaring is voor..

Je bent een ondernemer en je wilt..

- Next level met je business gaan 

- Angsten, overtuigingen en trauma's die je groei blokkeren loslaten

- Vanuit je hoofd naar je hart gaan

- Totale rust en ontspanning ervaren

- Eventjes geen to-do lijsten afwerken en verschijnen op Social Media

- Verbinden met andere ondernemers en like-minded vrouwen

Je werkt in loondienst en je wilt..

- Iets volledig anders gaan doen, maar wat? 

- Je volledige potentie gaan leven want je voelt dat er veel meer in jou zit

- Verbinden met je intuïtie en purpose

- Volledig disconnecten om te reconnecten

- Tijd voor jezelf om aan je eigen dromen en doelen te werken

- Verbinden met like-minded vrouwen en ondernemers 


"Follow your heart even if it takes you all the way to Bali” - Selma Aouichaoui


Dit transformerende retreat is voor vrouwen die ernaar verlangen om hun droomleven te realiseren. Vrouwen die weigeren zich door angsten te laten stoppen. Voor vrouwen die diep van binnen weten dat het tijd is voor een verandering, maar het spannend vinden om uit hun comfort zone te gaan. FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY!

Herken je dit? 

 • Je bent bang voor afwijzing
 • Je durft jezelf niet volledig te accepteren.
 • Je wilt graag groeien, maar het lukt niet helemaal.
 • Je bent jezelf een beetje kwijtgeraakt.
 • Je hebt je purpose niet helder.
 • Je wilt meer zelfvertrouwen opbouwen. 
 • Je wilt een diepere connectie met jezelf.
 • Je wilt met andere vrouwen verbinden.

FAQ

Slaap ik in een eigen kamer? 

Tijdens dit retreat deel je een kamer met iemand. Er is zeker de mogelijkheid om een eigen kamer te krijgen. Je zult genoeg ruimte voor jezelf hebben en je kan voor het retreat kijken met wie je de kamer wilt delen.. Tijdens deze week staat het connecten met andere vrouwen ook echt centraal.

Hoeveel mensen gaan er mee?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is dat de experts alle vrouwen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Er is plek voor 12 deelnemers en er zijn twee coaches aanwezig om je te begeleiden. Daarnaast komen er andere experts langs. 

Hoe verkoopt het aanmeldingsproces

Je kan je nu vrijblijvend aanmelden voor een matching call. Tijdens de match call kijken we samen of dit retreat bij jou past. Vertrouwen, verbinding en veiligheid staat centraal en het is belangrijk om een groep met vrouwen te vormen, die bij elkaar passen.

Als het een match is van beide kanten, dan kun je je aanmelden voor dit retreat. Je hebt de kans om je tot 15  juni voor de early-bird prijs aan te melden.

Hoe kom ik op de plaats van bestemming?

Je dient zelf voor vervoer van en naar Bali te zorgen. Vanaf de airport in Bali kunnen wij gratis een taxi voor je regelen die je brengt naar de locatie van het retreat.

 Als je op tijd je vliegtickets koopt, is het mogelijk om goedkope deals te scoren. Als je hier hulp bij nodig hebt, kan je altijd een email sturen naar: selma@selmaa.com


Wanneer vindt dit retreat plaats?

Het retreat vindt plaats van zondag 15 t/m 22 oktober 2023 in Ubud, Bali. 

Heb ik een vaccinatie nodig? 

Er gelden momenteel nog wel corona-inreisvoorwaarden in Bali. 

Volgens de laatste updates is het  nodig om een vaccinatie te hebben voor Bali. Voor meer informatie kan je de onderstaande website raadplegen.

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/indonesie

Wat gebeurt er als ik moet annuleren? 

Als je door persoonlijke omstandigheden dient te annuleren, dan gelden de annuleringsvoorwaarden. Je dient schriftelijk te melden dat je wilt annuleren door een mail naar selma@selmaa.com te sturen.

Voor het annuleren ben je de volgende kosten verschuldigd aan Your Mindset Academy:

 • Bij annulering tot 120 dagen voor vertrek de aanbetaling (1500,- euro)
 • Bij annulering van 120 tot 30 dagen voor vertrek 75% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf 30 dagen tot vertrek de gehele reissom.

Je kan ervoor kiezen om je kaartje door te verkopen aan een andere kandidaat. Deze persoon moet wel geschikte match voor dit retreat zijn en dient dus een matching call met Selma in te plannen.

Annulering is niet mogelijk als het gaat om Covid-gerelateerde redenen (bijvoorbeeld als er uiteindelijk wel een vaccinatiebewijs nodig is). Je mag je kaartje wel doorverkopen in dit geval.

Investering van het retreat

 • 7 dagen en 6 nachten in de villa
 • All-inclusive (ontbijt, lunch, diner)
 • Snacks, water en koffie
 • Transfer van airport naar de villa
 • Workshops van verschillende coaches
 • Inclusief alle excursies en bijbehorend transport

€2650,-

Recommended

Aanbetaling + 3 termijnen betalen 

 • Je hebt ook de mogelijkheid om een aanbetaling te doen van 350,- om je plekje te bemachtigen. Daarna betaal je in 3 termijnen de rest van het openstaande bedrag voor het retreat.

Wist je dat...

Als je werknemer bent...

Je werkgever het deels of geheel kan vergoeden als je nog budget hebt. Bijvoorbeeld als je een Persoonlijk Opleidingsbudget of leerbudget hebt. Dit is een budget dat door de werkgever voor werknemers ter beschikking wordt gesteld en gebruikt kan worden voor het volgen van een opleiding of cursus. Je kan je Individueel Keuzebudget hier ook voor gebruiken. Elke werknemer onder de Cao Sociaal Werk heeft recht op een Individueel Keuzebudget (IKB).

Als je ondernemer bent...

Je het als kosten kan neerzetten in je bedrijf. Je werkt namelijk aan jezelf, je relaties en dit heeft ook een positief invloed op je bedrijf. Escape the Ordinary Retreat helpt je groeien en het zorgt voor een betere life/work balance. Je bent weer in alignment en je kan vanuit daar weer groeien. Je kan het ook in termijnen betalen en het zo als 3x maandelijkste kosten noteren.  Het is een investering in jezelf en in je bedrijf. Klaar om te groeien?